Styrk din energi og mentale ydeevne med Berocca®

Der er kun gode grunde til at styrke din krop og din psyke. Du lever længere – og du lever bedre. Helt grundlæggende handler din styrke og dit immunforsvar om at have en fornuftig livsstil. Dvs. sund og varieret kost, god nattesøvn og motion. Får du alle tre ting?
De fleste af os har en hverdag, hvor fysisk udholdenhed og mental skarphed er vigtigt. Ja måske endda nøglen til at kunne præstere på det niveau, du gerne vil. Fx på jobbet, hvor møder og deadlines konstant presser sig på. Derhjemme, hvor det kan være svært at få nok kvalitetstid sammen med familien, hvis du konstant er træt. Og i fritiden, hvor du måske gerne vil kunne følge med kollegaen eller vennerne på jeres cykel- eller løbetur.

Berocca® er et kosttilskud, der kan hjælpe dig med at være på toppen

Put en brusetablet i et glas koldt vand, drik den friske orangedrik – og få styrket din energi og mentale ydeevne. Berocca® indeholder alle 8 B-vitaminer, C-vitamin, magnesium og zink. Alle vitaminer i Berocca® er vandopløselige – dvs. de er nemme for kroppen at opløse, og de udskilles nemt via urinen, hvis du får flere vitaminer, end kroppen har brug for.

Vidste du at, Berocca® giver dig:


ENERGI OG OVERSKUD
Fordi Berocca® indeholder vitamin B2, B3, B5, B12, C plus magnesium, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
MENTALT FOKUS
Fordi Berocca® indeholder vitamin B5, der bidrager til normal mental ydeevne.

BEROCCA® BIDRAGER TIL MENTALT FOKUS

Alle vitaminerne i Berocca® er vandopløselige (alle 8 B-vitaminer og C-vitamin). Kroppen gemmer fedtopløselige vitaminer i dine fedtdepoter, men de fleste vandopløselige vitaminer har kroppen svært ved at gemme, da overskydende vitaminer ryger ud med urinen. Mangel på B-vitaminer, C-vitamin og mineralerne magnesium og zink er ikke optimalt for kroppen. Det kan føre til symptomer som træthed og tab af koncentration. Den bedste måde at modvirke disse symptomer er at spise mere frugt og grønt dagligt. Men i en hektisk hverdag er det ikke alle der får spist en masse frugt og grønt, og her kan et kosttilskud som Berocca® være en bekvem mulighed. Dog bør kosttilskud ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.

 

Vitamin: B1 B2 B3 B5 B6 B7 B9 B12 C
Bidrager til: Tiamin Riboflavin Niacin Pantotensyre Pyridoxin Biotin Folsyre Kobalamin Askorbinsyre Magnesium Zink
Normal mental præstationsformåen X
At mindske træthed og udmattelse X X X X X X X X
At beskytte cellerne mod oxidativt stress X X X
Immunsystemets normale funktion X X X X X
Normal energiomsætning X X X X X X X X X
Normal kognitiv funktion X
Normal psykologisk funktion X X X X X X X X
Nervesystemets normale funktion X X X X X X X X
Forbedre jernoptaget i kroppen X
Normal muskelfunktion og proteinsyntese X
Celledelingsprocessen X X X
Normal fertilitet, reproduktion og DNA-syntese X